zghadaite-pro-kozhnoho-syrskyi-u-velykden-zaklykav-ukraintsiv-vshanuvaty-voiniv

"Згадайте про кожного": Сирський у Великдень закликав українців вшанувати воїнів

 • 21956 переглядiв

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський закликав українців вшанувати пам'ять кожного українського воїна, який воює проти російських окупантів та захищає свободу і незалежність України.

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський закликав українців у Великдень вшанувати пам'ять про кожного українського воїна. Про це пише УНН з посиланням на звернення Сирського у його Telegram-каналі.

Деталі 

Сирський привітав зі святом Воскресіння Христового усіх українських військовослужбовців, які нині не можуть розділити радість цього святкового дня зі своєю родиною, бо воюють з ворогом на передовій.

Особливі мої слова подяки та підтримки українським захисникам і захисницям, які у цей святковий день бережуть спокій всієї України

- заявив Сирський.

Головнокомандувач побажав усім українським воїнам міцного здоров'я, стійкості, сили та мужності.

Також головнокомандувач ЗСУ закликав співвітчизників згадати у молитвах кожного українського воїна, який у ці хвилини ціною свого здоров’я і життя відбиває атаки російських загарбників.

Цього дня згадайте про кожного, хто зараз на бойовому чергуванні і подякуйте їм за захист України. Не забувайте і запросіть за родинний великодній стіл кожного українського ветерана - захисника і захисницю, які втратили своє здоров’я у боротьбі з російськими окупантами. Не залишайте їх самотніми, не залишайте їх забутими. Пам’ятайте про їх героїзм та мужність!

- наголосив Головнокомандувач ЗСУ. 

Він також закликав не забувати кожного українського героя, який у боротьбі за свободу і незалежність України віддав своє життя.

Великдень-2024: де і коли дивитись онлайн-трансляцію богослужінь03.05.24, 22:04

Популярні

Новини по темі

За добу росіяни втратили 860 військовослужбовців

 • 48176 переглядiв

Уночі ППО знищила 23 з 24 ворожих БпЛА

 • 75871 переглядiв