zelenskyi-u-nas-ye-plan-shliakhu-do-spravedlyvoho-myru-volodymyr-zelenskyi-zaiavyv-shcho-v-ukrainy-ye-zhyvyiplan-dlia-dosiahnennia-myru

Зеленський: У нас є план шляху до справедливого миру

 • 27242 переглядiв

Україна має "живий" план шляху до справедливого миру, який передбачає проведення навесні цього року в Швейцарії інавгураційного мирного саміту з лідерами цивілізованих держав для вироблення рішучих кроків щодо припинення війни з росією.

Володимир Зеленський заявив, що в України є "живий"план, для досягнення миру. Про це Президент розповів в інтерв'ю Le Monde та BFMTV, пише УНН.

Деталі

Президент Володимир Зеленський повідомив, про те, що Україна має план "шляху до справедливого миру". За його словами, Україна планує провести першу зустріч з лідерами цивілізованих держав у Швейцарії на інавгураційному саміті миру, який планується на весні цього року.

Це буде політична перевага, а не просто політична ізоляція для Путіна. Ні! Найголовніший результат, що ми всі вийдемо з планом, з рішучими кроками, а після цього розробимо цей план в деталях, технічно. Відповідні держави повинні його передати представникам Російської Федерації для того, щоб вони прийняли цей план. Або не прийняли, але це інше вже

- сказав президент.

Також він додав, що цей план не просто пауза, для підготовки путіна, це конкретика та кроки до закінчення війни.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський впевнений, що обстріл Одеси під час візиту до міста іноземної делегації свідчить про неадекватність дій російського лідера володимира путіна. 

Популярні

Новини по темі

Зеленський: У нас є план шляху до справедливого миру

 • 27242 переглядiв