u-nimechchyni-na-kandydata-vid-partii-sholtsa-napaly-pid-chas-ahitatsii-do-vyboriv-v-yevroparlament

У Німеччині на кандидата від партії Шольца напали під час агітації до виборів в Європарламент

 • 34977 переглядiв

Кандидат від Соціал-демократичної партії Німеччини був побитий і серйозно травмований під час передвиборчої агітації до виборів в Європарламент в Дрездені, він був доставлений до лікарні.

Кандидата від Соціал-демократичної партії Німеччини канцлера Олафа Шольца на виборах до Європейського парламенту побили та серйозно травмували під час агітації у Дрездені. Про це повідомляє AP, пише УНН.

Деталі

У п'ятницю ввечері в Дрездені під час розклеювання плакатів на кандидата від Соціал-демократичної партії Матіаса Екке було скоєно напад, повідомила партія. Він був доставлений до лікарні й потребував хірургічного втручання у зв'язку з отриманими травмами.

Міністерка внутрішніх справ Ненсі Фезер, яка також є членом партії, заявила, що якщо буде доведено, що напад був політично мотивованим, то це буде "серйозною атакою на демократію".

Ми переживаємо новий вимір антидемократичного насильства,

– сказала Фезер.

Урядові та опозиційні партії заявляють, що їхні члени та прихильники зіткнулися з хвилею фізичних і словесних нападів, і закликають поліцію посилити захист політиків і передвиборчих мітингів.

Німеччина викликала російського посла через минулорічну кібератаку на сервер СДПН03.05.24, 13:51

Популярні

Новини по темі

Війська рф вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова

 • 29367 переглядiв