poperedzhennia-pro-zamorozky-diiut-na-bilshii-chastyni-polshchi-meteosluzhba

Попередження про заморозки діють на більшій частині Польщі – метеослужба

 • 16419 переглядiв

Похолодання з морозною температурою до -8 градусів за Цельсієм вразило більшу частину Польщі через проникнення арктичного повітря з Центральної Європи.

Більшу частину території Польщі відзначено похолоданням, на більшій частині території країни буде морозно, до - 8 градусів. У зв’язку з морозами майже по всіх воєводствах оголошено тривогу, передає УНН із посиланням на Інститут метеорології та водного господарства Польщі.

Деталі

Після потепління на початку квітня, минулими вихідними на більшу частину території Польщі повернулася зимова погода. Пройшли дощі та мокрий сніг, температура опускалася нижче нуля.

Метеослужба попередила про заморозки, які настали внаслідок проникнення арктичного повітря в Центральну Європу.

Особливо холодно було в горах Карконоше. За даними Національного парку Карконоше на своєму профілі на горі Х на Снєжці, вранці було -8 градуса за Цельсієм. Сильний мороз панував також в околицях Стшеха-Академічної та на Карконоській сідловині.

Також прохолодно на півночі країни, де було зафіксовано 4 градуси морозу.

Вдень, однак, на більшій частині країни буде не набагато тепліше, згідно з прогнозом Інституту метеорології та водного господарства - близько 5 градусів тепла.

Нагадаємо

Через циклонічну активність та атмосферні фронти в Україні найближчого тижня спостерігатиметься нестійка погода з опадами, особливо в західних та північних областях - з холодним повітрям з Балтійського моря та Скандинавії та можливими заморозками, тоді як в південно-східних регіонах буде аномально тепло.

Популярні

Новини по темі

Над Дніпровським районом збили російський безпілотник - ОВА

 • 16671 переглядiв

Буданов розповів, як можна вирішити проблему з Telegram

 • 14656 переглядiв