kuleba-obhovoryv-z-kemeronom-pryskorennia-z-ppo-ta-zamorozhenymy-aktyvamy-rf-dlia-ukrainy

Кулеба обговорив з Кемероном прискорення з ППО для України та просування із питанням заморожених активів рф

 • 45481 переглядiв

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зустрівся з британським колегою Девідом Кемероном у Києві, щоб обговорити прискорення військової допомоги, особливо у сфері протиповітряної оборони, використання заморожених російських активів на користь України та підготовку до майбутніх міжнародних заходів.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зустрівся з британським колегою Девідом Кемероном у Києві, щоб обговорити прискорення військової допомоги, особливо ППО, використання заморожених російських активів на користь України. Про це міністр повідомив у п'ятницю, пише УНН.

Чудово вітати Девіда Кемерона у Києві, щоб зосередитися на прискоренні військової допомоги Україні, зокрема протиповітряної оборони, а також нашій спільній підготовці до майбутніх міжнародних подій

- написав Кулеба у X.

Зі слів голови МЗС, сторони "також зосередилися на наступних кроках, які дозволять використати заморожені російські активи на користь України".

Зеленський зустрівся із главою МЗС Британії Кемероном: говорили про ситуацію на фронті та військову допомогу 03.05.24, 09:10

Популярні

Новини по темі

Кабмін працює над створенням Центру уряду - Немчінов

 • 16455 переглядiв