marsh-seks-pratsivnikiv-vidbuvsya-u-kiyevi

Марш секс-працівників відбувся у Києві

 • 23123 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. У Міжнародний день прав секс-працівників вперше в Україні декілька десятків громадських активістів, працівниць та працівників секс-індустрії за підтримки правозахисників взяли участь у “Марші секс-працівників” з вимогою скасувати адміністративну відповідальність за заняття проституцією. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Люди влаштували акцію з метою привернути увагу високопосадовців до проблеми порушення прав секс-працівників та випадків насильства.

У руках учасники маршу тримали плакати з написами “Моя робота – мій вибір!”, “СЕКС-робота – також робота!”, “Податки замість штрафів!”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вуличну акцію проти покарання за секс-роботу влаштували біля будівлі МВС

“Стаття 181-1 адмінкодексу сьогодні продовжує використовуватися виключно як репресивний інструмент корупції, вимагання, шантажу та насильства”, ‒ заявила лідер руху за права секс-працівників Юлія Дорохова.

Крім того, в активістів були з собою червоні парасольки та будівельні каски, маски, “посвідчення секс-працівників”, а також деякими  елементами професійного “спецодягу”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За оплату послуг повій ввели штрафи в Ірландії

Учасники маршу пройшли мовчазною мирною ходою урядовим кварталом від Верховної Ради повз будівлю Кабінету Міністрів, завершивши марш під Адміністрацією Президента України на вулиці Банковій.

 

Українські Національні Новини

Мультимедіа