do-fleshmobu-vidzhiman-priyednalisya-400-natsgvardiytsiv

До флешмобу віджимань приєдналися 400 нацгвардійців

 • 8400 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. У флешмобі віджимань 22 Pushup Challenge, що проводиться на підтримку воїнів АТО з посттравматичним синдромом, взяли участь 400 офіцерів та курсантів Національної академії національної гвардії України. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку Нацгвардії у Facebook.

“Флешмоб “22 Pushup Challenge” став наймасовішим заходом, що отримав таку підтримку в суспільстві та армії протягом останніх років. Це свідчить про те, що українці дійсно переймаються долею українських військових, що беруть участь у бойових діях та готові їх всіляко підтримувати”, - зазначили у підписі до відео.

Також у повідомленні додали, що після виконання 22 віджимань начальник Національної академії генерал-майор Сергій Соколовський передав естафету Центральному оперативно-територіальному об’єднанню Національної гвардії України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 700 вихованців та офіцерів Нацакадемії сухопутних військ ім. П.Сагайдачного долучилися до флешмобу віджимань

Нагадаємо, 30 січня 2017 року курсанти та офіцери Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба взяли участь у флешмобі #22pushupchallenge.

Українські Національні Новини

Мультимедіа