zlovmisnika-yakiy-v-novorichnu-nich-vikrav-nepovnolitnyu-zasudili-na-kharkivschini

Зловмисника, який в новорічну ніч викрав неповнолітню, засудили на Харківщині

 • 7922 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН.  В Харківській області до 12 років позбавлення волі засудили злочинця, який у новорічну ніч викрав 17-річну дівчину, тримав її в полоні 4 дні й неодноразово ґвалтував. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Встановлено, що у новорічну ніч 2016 року зловмисник викрав з вулиці 17-річну дівчину. Він підійшов до неї ззаду, приставив до горла ножа та змусив піти з ним. Чоловік привів дівчину до одного з дачних будинків, де він тимчасово мешкав без відома господарів. Викрадач утримував свою жертву у холодному сирому приміщенні зі зв'язаними руками та ногами, неодноразово гвалтував. 4 січня дівчині вдалося втекти.

У ході розслідування встановлено, що напередодні викрадення зловмисник сокирою вибив замок в одному із дачних будинків, де і оселився. Крім того, цього ж вечора він обікрав сільський магазин. Наступної ночі зловмисник обікрав сусідній дачний будинок.

Мешкав викрадач на чужій дачі з 24 грудня 2015 року до 4 січня 2016 року.

Чоловіка визнано винним у викраденні людини та незаконному позбавленні волі, згвалтуванні неповнолітньої, незаконному проникненні до житла та крадіжці з проникненням й засудили до 12 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, тіло іноземця з вогнепальними пораненнями знайшли у столиці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП