zlochinets-sim-raziv-grabuvav-odnu-i-tu-zh-kvartiru-na-lvivschini

Злочинець сім разів грабував одну і ту ж квартиру на Львівщині

 • 11987 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. У Трускавці зловмисник сім разів обікрав ту ж саму квартиру, передає УНН з посиланням на прес-службу поліції Львівської області.

Наприкінці минулого року до поліції звернувся родич власника однієї з квартир у м. Трускавець. Чоловік повідомив, що з помешкання було викрадено комп’ютерну та побутову техніку, електроінструменти та інші речі. Загальна сума завданих збитків становила 39 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 29-річний мешканець Трускавця, який був неодноразово судимий за майнові злочини. У нього поліцейські вилучили частину крадених з квартири речей.

Встановлено, що в грудні минулого року заявник дав своєму знайомому ключі від квартири, щоб той там переночував. Скориставшись цим, зловмисник виніс з квартири особисті речі господаря. Протягом дванадцяти днів він сім разів обкрадав це помешкання.

Окрім цього, підозрюваний у грудні вчинив також крадіжку обладнання для риштування в одному з торгівельних центрів Трускавця на суму понад тисячу гривень.

За цими фактами було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, на Житомирщині затримано трьох копачів бурштину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Рятувальники ліквідували вже 19 пожеж в районі Балаклії

     • 8453 переглядiв

    На Житомирщині затримано трьох копачів бурштину

     • 10380 переглядiв

    І.Пономарьову та М.Максаковій надали держохорону - нардеп

     • 13934 переглядiв

    Дружину Д.Вороненкова допитували - А.Геращенко

     • 9820 переглядiв

    В Єгипті затримали вбивцю відомого в Рівному перукаря

     • 13588 переглядiв