zhebrivskiy-podav-u-vidstavku-z-posadi-golovi-donetskoyi-vtsa

Жебрівський подав у відставку з посади голови Донецької ВЦА

 • 54832 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Павло Жебрівський попросив у Президента Петра Порошенка про відставку з посади голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, на найближчому засіданні уряду її має розглянути Кабінет міністрів. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Рівно три роки тому Президент призначив мене головою Донецької обласної державної адміністрації, керівником обласної військово-цивільної адміністрації", - зазначив він.

Він додав, що це були три неймовірно важкі, проте насичені й цікаві роки, розповівши про зміни, які сталися на Донеччині.

"Ми розпочали величезну роботу. І сподіваюся, вона буде продовжена далі моїм наступником. У суботу зустрівся з Президентом України Петром Порошенком та попросив його про мою відставку. Він мою заяву прийняв, і у середу її має розглянути Кабмін. Дякую усій своїй команді за роботу, дякую жителям Донеччини за підтримку та розуміння. Ми разом з вами усьому світу довели: Донеччина – це Україна!", - заявив Жебрівський.

Нагадаємо, 29 квітня 2016 року Президент Порошенко звільнив Георгія Туку з посади голови Луганської ОДА і призначив очільником ОДА Юрія Гарбуза.

Українські Національні Новини

Політика