zbirna-ukrayini-provela-pershe-veresneve-trenuvannya-pered-startom-ligi-natsiy

Збірна України провела перше вересневе тренування перед стартом Ліги націй

 • 11559 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Національна футбольна збірна України розпочала посилену підготовку перед двома поєдинками в рамках Ліги націй, повідомляє УНН з посиланням на Федерацію футболу України.

Усі 25 футболістів, викликаних Андрієм Шевченком для підготовки до старту Ліги націй, провели тренування, що відбулося на столичному полі НТК імені Баннікова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший суперник України оголосив заявку на матчі Ліги націй

Гравці прибули у розташування команди з різним рівнем ігрової втоми, що вимагало від тренерського штабу коригування навантаження. Відтак сьогодні, після загальної розминки, команда розділилася на дві частини. Футболісти, котрі учора провели матчі за свої клуби, продовжили виконувати відновлювальні вправи з тренером з фізпідготовки Іваном Баштовим, а гравці, які грали раніше або не були задіяні в іграх, виконували тактичні та ігрові вправи.

Згодом перша група збірників взяла участь в ігрових серіях, а друга виконувала удари по воротах. Розуміючи, що часу на підготовку до матчів дуже мало, тренерський штаб одразу ж почав працювати на втілення тактичних задумів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селезньова викликали на матчі збірної України у Лізі націй

Примітно, що гравці вперше випробували новий м’яч, виготовлений спеціально для матчів Ліги націй УЄФА. Частина збірників влаштувала змагання із влучання у поперечину, і, варто зазначити, що доволі багато із них продемонстрували влучність.

Варто зазначити, що після тренування збірна повернулися до готелю, де ввечері матимуть перше теоретичне заняття на цьому зборі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України визначилась зі складом на матчі Ліги націй УЄФА

Додамо, що перший поєдинок Ліги нації за участі України пройде 6-го вересня о 21:45 на полі Чехії.

Українські Національні Новини

Спорт