zavtra-v-avdiyivtsi-zapratsyuyut-usi-ditsadochki-radnik-golovi-vtsa

Завтра в Авдіївці запрацюють усі дитсадочки - радник голови ВЦА

 • 11736 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Частина дитячих садочків в Авдіївці відновили роботу вже сьогодні, планується, що у вівторок вже всі дошкільні заклади будуть функціонувати в штатному режимі. Про це в ексклюзивному коментарі УНН розповів радник голови Донецької ВЦА Олесь Пограничний.

"Оскільки дошкільні заклади потрібно підготувати до роботи, тому якусь частину дошкільних закладів запустили в роботу вже сьогодні. Станом на завтра усі дитячі садочки повинні бути в роботі і працювати в штатному режимі", - розповів О.Пограничний.

Нагадаємо, 6 лютого школи Авдіївки Мар'їнки та Красногорівки працюють у звичному режимі.

Як повідомляв УНН, у районі Авдіївки декілька днів спостерігалося загострення ситуації, її активно обстрілювали бойовики. Вперше за декілька місяців ворог застосував "Гради" для обстрілів житлових кварталів.

В Авдіївці оголосили надзвичайний стан.

Ескалація в районі Авдіївки викликала реакцію з боку міжнародної спільноти. Загострення ситуації занепокоїло у ЄС, США, Велику Британію, Канаду, РЄ, ПАРЄ. Відбулося екстрене засідання постради ОБСЄ щодо ситуації в Авдіївці, де держави-учасниці закликали Росію взяти відповідальність за ситуацію в місті.

ООН закликала негайно припинити всі ворожі дії на Донбасі. У Радбезі ООН відбулося засідання, де розглянули ситуацію в Україні.

Українські Національні Новини

Суспільство