z-pochatku-dobi-dvoye-ukrayinskikh-viyskovikh-zaznali-poranen-u-zoni-ato

З початку доби двоє українських військових зазнали поранень у зоні АТО

 • 9929 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Двоє українських військових протягом сьогоднішнього дня зазнали поранень внаслідок обстрілів незаконних збройних формувань, передає УНН з посиланням на прес-службу прес-центру штабу АТО.

"Двоє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення", - зазначили у штабі.

За інформацією прес-центру, з початку доби ворог здійснив 23 обстріли позицій Збройних Сил України.

"Поблизу Маріуполя, з озброєння БМП та БТР, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по наших позиціях у районі Водяного. З гранатометів, зенітних установок ЗУ-23-2 та кулеметів великого калібру ворог обстрілював наших воїнів під Мар’їнкою", - йдеться у повідомленні.

Бойовики також стріляли по позиціях поруч Новотроїцького з гранатометів, а з великокаліберних кулеметів обстрілювали захисників Чермалика та Красногорівки. При цьому, зазначили у штабі, зі стрілецької зброї вів вогонь по захисниках Широкиного. У районах населених пунктів Новотроїцьке, Водяне та Красногорівка діяли ворожі снайпери.

"На донецькому напрямку, по позиціях поруч населеного пункту Опитне, противник застосував міномети калібру 120мм та 82мм, озброєння БМП та гранатомети. В районі Авдіївки, позиції наших військ накривав вогнем 82-міліметрових мінометів, зенітних установок ЗУ-23-2, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів", - поінформували у прес-центрі.

Зафіксовано застосування, зазначили у штабі, противником мінометів калібру 82мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів по опорних пунктах поблизу населеного пункту Піски. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї ворог вів вогонь по наших захисниках у районі Зайцевого.

Крім того, додали у штабі АТО, на луганському напрямку, міномети калібру 120мм противник застосував по позиціях поруч населеного пункту Кримське, а з гранатометів обстріляв позиції неподалік Катеринівки.

Як повідомляв УНН, бойовики провели 31 обстріл на маріупольському напрямку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Н.Холодницький розповів, що цього року ще не був в АП

     • 9098 переглядiв

    Завтра в Україні очікується мінлива хмарність

     • 7628 переглядiв

    Рада провалила законопроект про Конституціний суд

     • 1140 переглядiв