yu-lutsenko-pidozru-v-yanukovichu-vidpravili-ne-tilki-u-rf-a-y-u-mezhigirya

Ю.Луценко: підозру В.Януковичу відправили не тільки у РФ, а й у Межигір'я

 • 9512 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що екс-президенту України Віктору Януковичу було передано підозру через адвокатів, а також було відправлено по місцю реєстрації в Межигір'я та по вказаній адресі в Ростові, передає УНН з посиланням на прес-службу ГПУ.

"Луценко не оголошував підозру в суді. Я на цьому наголошував. Я лише виконував процесуальну дію – роз'яснював суть підозри. Вручення самої підозри відбувалися коли захисникам підозрюваного військові прокурори вручили підозру. Також через можливості міжнародної пошти ми доправили копію підозри по місцю проживанню Януковича у Межигір'я, як би це не звучало смішно, але це юридично правильно. А також по вказаній ним адресі в Ростові, а також в суд РФ в Ростові, де в якості свідка виступав В.Янукович",- сказав Ю.Луценко.

Він зазначив, що з ростовського суду ГПУ отримали відповідь, що підозра передана в російський Мін'юст для вручення В.Януковичу.

"На початку наступного року, а можливо і раніше ми вилучимо вже судом обвинувальний акт і розпочнемо судовий процес по державній зраді В.Януковича. Якщо новорічні свята не завадять вже в найближчі місяці ми будемо готові завершити досудове слідство", - розповів він.

Раніше Генеральна прокуратура України спростувала інформацію одного з адвокатів Віктора Януковича про те, що останній начебто не має статусу підозрюваного та про повернення повідомлення про підозру В.Януковичу до Генеральної прокуратури України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Кривому Розі батько під час сварки вбив сина

     • 10594 переглядiв