y-khan-nazvav-privablivi-sferi-dlya-yevropeyskikh-investitsiy-v-mariupoli

Й.Хан назвав привабливі сфери для європейських інвестицій в Маріуполі

 • 13162 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. Найбільш привабливою для інвестицій з Європи в Маріуполі є сфера металургії, наукова та сільськогосподарська сфера, та у середньостроковій і довгостроковій перспективі - туризм. Про це, відповідаючи на питання журналістів під час візиту до Маріуполя, заявив Єврокоміса Йоганнес Хан, передає кореспондент УНН.

"По-перше, це металургія і все, що з цим пов'язане. Я також переконаний, що оскільки у вас є таке велике виробництво, то, відповідно, у вас також велика наукова база у вашому місті, а також виробництво двигунів", - сказав Й.Хан, відповідаючи на запитання, які сектори економіки в Маріуполі найбільш привабливі для європейських інвестицій.

Також він додав, що оскільки східний регіон багатий на сільськогосподарські угіддя, то привабливим для сільськогосподарських інвесторів є виробництво харчових продуктів.

"У середньостроковій і довгостроковій перспективі я б також не недооцінював потенціал туристичної сфери", - додав єврокомісар.

Як повідомляв УНН, єврокомісар Йоганнес Хан запевнив жителів Маріуполя та Широкиного, що їхні міста не забуті в Європі, і запросив їх відвідувати країни Європейського Союзу.

Українські Національні Новини

Економіка