wog-ukrayinskim-vodiyam-podobayetsya-zapravlyatisya-bez-kasira

WOG: українським водіям подобається заправлятися без касира

 • 15437 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. Скориставшись безконтактним розрахунком WOG PAY один раз, водій продовжує ним користуватися і далі. Про це розповіла директор з маркетингу компанії WOG Ольга Капустіна, передає УНН.

За її словами, для того, щоб популяризувати сервіс безконтактного розрахунку WOG, довелося вдаватися до маркетингових ходів - пропонувати акції і знижки. Нині ж уже більше тисячі клієнтів користуються ним на постійній основі.

“Спочатку для клієнта це незвичне і нове, вимагає однієї або декількох додаткових дій - наприклад, прив’язати платіжну карту до додатка WOG PRIDE. Але, зробивши ці дії, клієнт WOG може швидко, зручно і не виходячи з авто заправити його - приїжджаєш на АЗК, натискаєш кілька кнопок на телефоні і заправка почалася. Це насправді зручно, особливо, якщо поспішаєш”, - розповіла О.Капустіна.

Вона додала, що мережа WOG стала першовідкривачем у сфері впровадження сервісу безконтактного розрахунку і цей сервіс виявився не просто успішним, він задав тренд для компаній-конкурентів.

“Ми опинилися на крок попереду в питаннях виявлення потреб наших клієнтів і в реалізації їх кращого рішення”, - зазначила О.Капустіна.

Як повідомляв УНН, WOG пропонує користувачам WOG PAY значні знижки на паливо

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Випуск новин станом на 10 годину 13 грудня

     • 7344 переглядiв

    США пропонують скоротити бюджет ООН

     • 9844 переглядiв

    Вибух в Австрії: газопровід відремонтували

     • 11416 переглядiв

    Випуск новин станом на 9 годину 13 грудня

     • 4769 переглядiв