vsya-dogovirno-pravova-baza-z-rosiyeyu-bude-postupovo-povnistyu-pereroblena-klimkin

Вся договірно-правова база з Росією буде поступово повністю перероблена - Клімкін

 • 6616 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Договірно-правова база з Росією буде поступово повністю перероблена, для цього вже складено внутрішній план. Про це заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін на 7-му євроатлантичному форумі, передає кореспондент УНН.

"Так само буде з іншими", - сказав Клімкін, відповідаючи на запитання журналіста щодо договору про дружбу з РФ,- так само буде з договором стосовно Азову. Звичайно, він не буде працювати в майбутньому, але коли ми це зробимо - питання стратегії. Але те, що вся договірно-правова база з Росією буде поступово повністю перероблена - це 100%".

За словами Клімкіна, в міжнародному праві в кінці кожної угоди чи договорі є положення щодо того, як припиняється його дія.

"Якщо ми робимо це юридично правильно, то дія просто припиняється. У нас є внутрішній план, але якщо ми зараз почнемо його оголошувати, тоді звичайно Росія буде використовувати його проти нас в наших судових процесах", - зазначив він.

Нагадаємо, Міністр закордонних справ України переконаний, що Росія намагається загорнути конфлікт на Донбасі у прапор федералізації.

Як повідомляв УНН, сьогодні Президент Петро Порошенко увів в дію рішення РНБО щодо припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Росією.

Українські Національні Новини

Політика