vbivstvo-rosiyskogo-posla-ne-zashkodit-vidnosinam-mizh-turechchinoyu-ta-rf-m-chavushoglu

Вбивство російського посла не зашкодить відносинам між Туреччиною та РФ – М.Чавушоглу

 • 5660 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу заявив, що вбивство російського посла в Анкарі мало на меті завдати шкоди відносинам між Туреччиною та Росією, однак вони не допустять, щоб це відбулося, передає УНН з посиланням на Reuters.

Зазначається, що виступаючи в Москві, М.Чавушоглу сказав, що турецькі і російські експерти будуть працювати разом, щоб розкрити подробиці справи.

Також він заявив, що співпраця між Туреччиною та РФ продовжиться у напрямку врегулювання ситуації в Сирії та інших областях.

"Ми маємо намір продовжувати спільну роботу (з РФ - ред.), продовжувати спільні зусилля як в тому, що стосується політичного врегулювання в Сирії, так і розвитку наших двосторонніх відносин у всіх областях", - сказав він.

Нагадаємо, збройний напад на А.Карлова стався в 19 грудня в Центрі сучасного мистецтва на відкритті виставки "Росія очима мандрівника" в столиці Туреччини. Після нападу він був доставлений в госпіталь, через 40 хвилин лікарі повідомили про його смерть.

Турецька влада посилила охорону російського посольства в Анкарі після інциденту.

Українські Національні Новини

Новини Світу