v-uzhgorodi-vidkrili-sakuroviy-festival-vina

В Ужгороді відкрили сакуровий фестиваль вина

 • 36051 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 21 квітня. УНН. Сьогодні в Ужгороді у старовинних винних підвалах стартував ІІ фестиваль рожевого вина Sakura Wine, повідомляє кореспондент УНН.

Свято вина другий рік поспіль проходить в Ужгороді у рамках традиційного "Сакура-Фесту" в період масового цвітіння сакури.

На винному фестивалі свою кращу продукцію презентували 25 українських та закордонних виноробів, які зробили наголос на рожевих винах в тон квітучої пори в обласному центрі Закарпаття. Окремо організатори представили кілька десятків рожевих вин з Франції, Угорщини, Словаччини, Італії та інших європейських країн.

Тематика фестивалю була витримана й у кольорах оформлення винних підвалів – квітучі сакури у горщиках, інші живі рожеві квіти, сакурова фотозона, рожеві вина у різноманітних інсталяціях.

Супроводжують свято вина в Ужгороді виступи відомих закарпатських колективів. А відкривав фестиваль концерт оркестру Головного управління Національної поліції у Закарпатській області.

Фестиваль Sakura Wine триватиме в Ужгороді протягом двох днів. А вже наступних вихідних у місті розпочнеться АгороСакураФест, де свою продукцію презентують кращі сільгоспвиробники, сировари, винороби, пасічники та інші.

Нагадаємо, в Ужгороді почався період масового цвітіння сакури.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Ужгороді відкрили сакуровий фестиваль вина

     • 36051 переглядiв

    Найбільше українського пива п'ють білоруси

     • 18472 переглядiв