v-odesi-vikrili-internet-agitatorku-d-lnr

В Одесі викрили Інтернет-агітаторку "Д/ЛНР"

 • 10556 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 29 травня. УНН. Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури викрили мешканку Одеси, яка через російські соцмережі розповсюджувала антиукраїнські матеріали. Про це повідомили у прес-центрі СБУ, передає УНН.

"Правоохоронці встановили, що жінка регулярно розміщувала на персональних сторінках матеріали із закликами до зміни державного кордону і конституційного ладу України та популяризацією терористичних організації "ДНР/ЛНР". Інформацію агітатор отримувала з російських пропагандистських Інтернет-видань та сайтів бойовиків з тимчасово окупованих територій", - йдеться у повідомленні.

Під час обшуку за місцем проживання зловмисниці співробітники спецслужби вилучили кілька мобільних гаджетів та комп’ютерну техніку із доказами розміщення сепаратистських матеріалів.

Слідчими Управління СБУ в Одеській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 110 КК України. Затриманій оголошено про підозру у скоєнні злочину.

Триває досудове слідство.

Нагадаємо, російсько-окупаційне командування активізувало антиукраїнську пропаганду на Донбасі через зміну формату протидії агресії з антитерористичної операції на Операцію об’єднаних сил. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП