uragan-v-moskvi-postrazhdala-litnya-zhinka-8-litakiv-sili-na-zapasnomu-aerodromi

Ураган в Москві: постраждала літня жінка, 8 літаків сіли на запасному аеродромі

 • 11409 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Під час урагану в Москві постраждала літня жінка, дерево зайнялося через попадання блискавки, а пілоти були змушені посадити вісім літаків на запасному аеродромі в Домодєдово. Про це повідомляють РІА Новини, передає УНН.

"Вісім пасажирських літаків, що прилітають в "Шереметьєво" і "Внуково" у зв'язку зі складними метеоумовами вирушили на запасний аеродром "Домодєдово", - повідомило видання з посиланням на інформацію представника Держкорпорації з організації повітряного руху.

Також за інформацією джерела в екстрених службах столиці, в Москві незначно постраждала літня при падінні гілки під час сильного вітру на сході Москви.

При цьому ГУП "Москводоканал" повідомили про надходження близько 30 заявок від жителів міста про підтоплення, частина підтоплень вже усунена,  щодо інших бригади оперативно виїхали за адресами.

У той же час в новій Москві загорілося дерево через прямого попадання блискавки.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, сильна злива почався в Москві в п'ятницю вдень. За даними МНС, дощ, гроза, град і посилення вітру з поривами до 24 метрів в секунду збережуться в столиці до суботи, 1 липня.

Українські Національні Новини

Новини Світу