ukrayinets-namagavsya-vtekti-vid-pokarannya-do-rosiyi

Українець намагався втекти від покарання до Росії

 • 9318 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Учора в пункті пропуску “Сеньківка” на виїзд з України оформлювався рейсовий автобус “Чернівці – Москва”. Про це повідомляє УНН з посиланням на Держприкордонслужбу.

Як інформують прикордонники, під час перевірки паспорта громадянина України, який їхав у цьому автобусі як пасажир, прикордонний наряд виявив ознаки підробки документа, а саме переклейка фотокартки.

“В ході подальших перевірочних заходів встановлено, що пред’явлений для перевірки паспорт взагалі належить іншій особі. Встановлено і особу затриманого – ним виявився неодноразово засуджений 44-річний громадянин України, що розшукується правоохоронними органами України за скоєння злочину, передбаченого частиною 2 статті 390 "Ухилення від відбування покарання у виді обмеження волі та у виді позбавлення волі "Кримінального Кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох турків затримали на кордоні з Польщею

Крім того, в діях громадянина також вбачаються ознаки злочину, передбаченого частиною 3 статті 358 “Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів” Кримінального Кодексу України. Після проведення необхідних заходів затриманого громадянина передано співробітникам Городнянського відділення Національної поліції.

Нагадаємо, в пункті пропуску “Гоптівка” під час перевірки одного з автомобілів прикордонники Харківського загону та працівники фіскальної служби виявили понад 70 орденів та медалей часів Другої світової війни.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Українець намагався втекти від покарання до Росії

     • 9318 переглядiв

    Випуск новин станом на 12 годину 22 лютого

     • 3570 переглядiв