ukrayina-ogolosila-plan-provedennya-nayblizhchogo-futbolnogo-zboru

Україна оголосила план проведення найближчого футбольного збору

 • 12577 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. У Харкові сьогодні стартував тренувально-навчальний збір національної команди України з футболу, інформує УНН з посиланням на Федерацію футболу України.

Більшість викликаних гравців прибули регулярним ранковим рейсом із Києва і вже до обіду дісталися табору "синьо-жовтих". Кілька легіонерів приєднаються до партнерів трохи пізніше, що пов’язано із логістикою перельотів з Європи.

До 30 травня збірники чергуватимуть тренування у Харкові на двох аренах — "Металісті" та "Сонячному".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко провів заключний матч сезону за "Борусію"

30 травня об 11:00 збірна України вилетить із Харкова чартерним рейсом до Женеви. Після прильоту до Швейцарії "синьо-жовті" подолають 50 км уздовж Женевського озера, аби дістатися французького містечка Евіан-ле-Бен, що на п’ять днів стане резиденцією українців.

Щоправда, перша товариська гра під час збору відбудеться на території Швейцарії. На "Стад де Женев" команда вирушить безпосереднього зі свого розташування — у готелі "Ермітаж". Гра зі збірною Марокко відбудеться 31 травня (початок о 20:00 за європейським часом). Після матчу українці продовжать тренуватися в Евіані, де 3 червня має відбутися наступна контрольна гра України — з командою Албанії. Матч на місцевому стадіоні "Каміль Фурньє" розпочнеться о 16:00 за європейським часом.

Зазначимо, що одразу після другого товариського матчу гравці збірної України повернуться до Києва.

Нагадаємо, що Шевченко зробив одну зміну серед футболістів на даний тренувальний збір.

Українські Національні Новини

Спорт