u-spravi-otruyennya-skripaliv-zhurnalisti-viyshli-na-minoboroni-rf

У справі отруєння Скрипалів журналісти "вийшли" на міноборони РФ

 • 21129 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Журналіст московського бюро ABC News Патрік Рівеллі і московський кореспондент The Independent Олівер Керрол зателефонували за номером, вказаним на довідці ФМС (Федеральної міграційної служби - ред.), виданої Олександру Петрову, якого підозрюють в отруєнні Скрипалыв. Їм відповіли, що вони додзвонилися в міноборони РФ. Про це Патрік Ріввел повідомив в своєму мікроблозі в Twitter, передає УНН.

"Спочатку я спитав чи додзвонився я в міноборони РФ, чоловік, який відповів мені о третій годині ночі, підтвердив, цей факт. Однак після того, як я запитав, чи є Петров співробітником даного міністрества мій співрозмовник повісив трубку", - написав Рівеллі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Петров і Бошіров на собор в Солсбері подивитися їздили - реакція соцмереж

Міністерство закордонних справ Сполученого Королівства назвало інтерв'ю підозрюваних у справі про отруєння в Солсбері Олександра Петрова і Руслана Бошірова брехливим і таким, яке спотворює інформацію.

У Кремлі ж заявили, що не будуть робити ніяких дій щодо Петрова і Бошірова, яких в Британії звинувачують у замаху на вбивство колишнього агента ГРУ і його дочки.

4 березня екс-співробітник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були знайдені без свідомості з отруєнням невідомою речовиною на лавці в торговому центрі в британському місті Солсбері. Прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей заявила, що Скрипаля та його дочку отруїли нервово-паралітичним речовиною, розробленою в Росії.

Українські Національні Новини

Новини Світу