u-posolstvi-ukrayini-v-ssha-nazvali-oriyentovnu-datu-vizitu-p-poroshenka-do-shtativ

У посольстві України в США назвали орієнтовну дату візиту П.Порошенка до Штатів

 • 20647 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Орієнтовно візит Президента Петра Порошенка до США запланований на початок 20-х чисел лютого, крім того, наразі посольство в тісному контакті з адміністрацією президента Сполучених Штатів Дональда Трампа щодо ймовірної зустрічі президентів. Про це в коментарі УНН повідомили в прес-службі посольства України в США.

"Наразі відомо, що в 20-х числах, перша половина, орієнтовно - 21 число, Президент буде в США", - розповіли в посольстві.

Крім того, на питання щодо імовірної зустрічі Петра Порошенка з Дональдом Трампом у посольстві зазначили, що наразі це питання обговорюється.

"Ми в тісному контакті з командою Д.Трампа. Зараз це на стадії опрацювання, тобто так швидко воно ніколи не вирішується. Це буде ближче до дат відомо", - додали в посольстві.

Як повідомляв УНН, 21 січня посол України в США Валерій Чалий повідомив, що візит Президента України Петра Порошенка до США планується наприкінці лютого.

Раніше Д.Трамп провів телефонні розмови з трьома лідерами "нормандської четвірки" - Франсуа Олландом, Ангелою Меркель та Володимиром Путіним.

Українські Національні Новини

Політика