u-posolstvi-ssha-ne-vvazhayut-vibukh-bilya-dippredstavnitstva-teraktom

У посольстві США не вважають вибух біля диппредставництва терактом

 • 8662 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. У посольстві США в Києві заявили, що не вважають вибух на території американського диппредставництва терористичним актом, додавши, що ніхто із персоналу не постраждав і установа працює в звичайному режимі. Про це йдеться в оприлюдненій у Facebook заяві посольства США, передає УНН.

У посольстві підтвердили, що "стався інцидент з використанням невеликого запалювального пристрою невдовзі після 00:00 8 червня на території посольства. "Це не спричинило ніяких пошкоджень власності посольства. Ніхто із персоналу не постраждав", - йдеться у заяві.

"Посольство працює в звичайному режимі. На цей час, ми не вважаємо цей інцидент терористичним актом. Посольство тісно співпрацює з нашими партнерами з місцевих правоохоронних органів у розслідуванні цього інциденту", - додали у посольстві.

Нагадаємо, у ніч на 8 червня очевидці повідомили УНН про те, що у районі посольства США в місті Київ було чутно звук, схожий на вибух. Поліція повідомила, що розпочала перевірку інформації про можливий вибух.

За даними поліції, вибух на території посольства США у Києві стався, коли невідомий кинув на територію диппредставництва невстановлений вибуховий пристрій. Розпочато кримінальне провадження. Справу кваліфіковано як теракт.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Рада вирішила до обіду працювати без перерви

     • 10028 переглядiв

    Двох бойовиків "ЛНР" судитимуть на Тернопільщині

     • 8726 переглядiв

    Бойовика "ЛНР" взято під варту на Луганщині

     • 7786 переглядiв

    У Київському зоопарку народилось поні

     • 17896 переглядiв