u-politsiyi-rozpovili-detali-schodo-vibukhu-na-teritoriyi-posolstva-ssha-u-stolitsi

У поліції розповіли деталі щодо вибуху на території посольства США у столиці

 • 83470 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. За даними поліції, вибух на території посольства США у Києві стався, коли невідомий кинув на територію диппредставництва невстановлений вибуховий пристрій. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

"Сьогодні, 8 червня, о 00:05 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про вибух на території посольства США у Шевченківському районі Києва. На місце події негайно прибули слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції. При огляді з'ясувалося, що невідомий кинув на територію диппредставництва невстановлений вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подія належним чином зареєстрована, розпочато кримінальне провадження за ст.258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення причетних до злочину осіб.

Нагадаємо, у ніч на 8 червня очевидці повідомили УНН про те, що у районі посольства США в місті Київ було чутно звук, схожий на вибух. Поліція повідомила, що розпочала перевірку інформації про можливий вибух.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП