u-nkrekp-rozpovili-naskilki-zminyatsya-schomisyachni-rakhunku-na-elektroenergiyu

У НКРЕКП розповіли, наскільки зміняться щомісячні рахунку на електроенергію

 • 12531 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Зміна щомісячного рахунку на електроенергію після підвищення тарифів з 1 березня 2017 року для більшості споживачів складає 9-38 грн. Про це під час брифінгу повідомив голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Дмитро Вовк, передає УНН.

“Для таких споживачів (які використовують менше 100 кВт-годин на місяць — ред.) зміна місячного рахунку складає в18 грн.

Для споживачів, які споживають 50 кВт-годин на місяць, таких приблизно 15 %, зміна щомісячного рахунку складає 9 грн на місяць. Для споживачів, які споживають 150 кВт-годин на місяць, а це приблизно в структурі споживачів 60%, зміна щомісячного рахунку складає 38 грн. Тобто для переважної більшості споживачів зміна щомісячного рахунку складає від 9 до 38 грн”, — зазначив Д.Вовк.

Як повідомляв УНН, з 1 березня в Україні підвищується тариф на електроенергію для населення. Це п’ятий етап планового підвищення тарифу, рішення про що ухвалила НКРЕКП ще взимку 2015 року.

Українські Національні Новини

Суспільство