u-nato-poobitsyali-podalshu-silnu-politichnu-ta-praktichnu-pidtrimku-ukrayini

У НАТО пообіцяли подальшу сильну політичну та практичну підтримку Україні

 • 9537 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. НАТО продовжуватимуть надавати Україні сильну політичну та практичну підтримку. Про це йдеться в оприлюдненому на сайті Альнсу річному звіті Генерального секретаря НАТО Йєнса Столтенберга, передає УНН.

"Оскільки Україна продовжує йти шляхом реформ, члени НАТО будуть продовжувати надавати сильну практичну та підтримку суверенітету і територіальної цілісності в її зусиллі зі створення кращого майбутнього для всіх українців. В рамках Комплексного пакету допомоги НАТО буде надавати консультації на стратегічному рівні в ключових областях реформи в галузі безпеки і оборони", - йдеться в звіті Генсека.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко підписав указ “Про Концепцію вдосконалення інформування громадськості про співробітництво України з НАТО на період 2017-2020 років”, у рамках якої має бути забезпечено функціонування тематичного веб-порталу “Україна-НАТО”, а також пропонується підготовка та видання підручників і навчальних посібників з питань євроатлантичної інтеграції.

Як повідомляв УНН, 8 березня під час засідання Україна-НАТО у Брюсселі обговорили ситуацію на сході України, а також запровадження реформ в Україні.

Українські Національні Новини

Політика