u-meshkantsya-prifrontovogo-toretska-pravookhorontsi-viluchili-granatu-ta-naboyi

У мешканця прифронтового Торецька правоохоронці вилучили гранату та набої

 • 9376 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 29 червня. УНН. Вдома у мешканця прифронтового Торецька поліцейські вилучили бойову гранату та більше сотні набоїв. Про це повідомляє ГУНП Донецької області, передає УНН

"Бойова граната, сигнальна ракета та більше сотні набоїв були сховані під підлогою 29-річним мешканцем. За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження. Триває слідство", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час обходу помешкань громадян, дільничний офіцер поліції Торецького відділення поліції отримав інформацію, що один з місцевих мешканців незаконно зберігає заборонені предмети.

Навідавшись за адресою торечанина, поліцейські виявили та вилучили ретельно сховану під підлогою бойову гранату РГД-5, два запали до неї та більше сотні набоїв калібром 5,45 мм. Правопорушник пояснив, що заборонені предмети знайшов майже рік тому, але здавати поліцейським їх не збирався, а залишив собі як сувенір.

Вилучені боєприпаси направлено на експертне дослідження.

"Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років", - додали у прес-службі.

Як повідомляв УНН, гранатомети, пістолет та набої знайшли у гаражі мешканця Білої Церкви.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП