u-lugansku-lyudi-boyatsya-obyednannya-lnr-i-dnr-verigina

У Луганську люди бояться об'єднання "ЛНР" і "ДНР" - Верігіна

 • 20006 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. У Луганську люди бояться, що унаслідок конфлікту між Плотницьким і Корнетом може відбутися об’єднання терористичних угрупувань "ЛНР" та "ДНР". Про таке в ефірі "5 каналу" заявила в.о. голови Луганської ОДА (2014) Ірина Верігіна, передає УНН.

"Люди дійсно виїжджають з Луганська, тому що вони бояться цього протистояння, люди бояться об’єднання "ЛНР" і "ДНР". Армія Захарченка присутня на території Луганщини і люди бачили, як військова колона йшла з Дебальцева до Луганська", – зазначила Верігіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські заручники, яких утримують у “ЛНР”, поспілкувалися телефоном з рідними

"Люди бояться, тому що в "ДНР" більш жорстка військова дисципліна. Якщо медики і вчителі з так званої "ЛНР" ще можуть відвідувати не окуповану частину України, то в "ДНР" відслідковують. І якщо з "ДНР" медик, або вчитель приїжджає на не окуповану частину України, то вони попадають у такі списки", – наголосила вона.

Нагадаємо, Продовження ескалації конфлікту всередині так званої "ЛНР" може призвести до погіршення гуманітарної ситуації, ізоляції та збільшення потоку цивільних на підконтрольну територію, вважає українська сторона СЦКК.

Українські Національні Новини

Суспільство