u-kiyevi-suditimut-eks-zastupnitsyu-golovi-pravlinnya-pat-starokiyivskiy-bank

У Києві судитимуть екс-заступницю голови правління ПАТ "Старокиївський банк"

 • 7770 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. Прокуратурою міста Києва скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишньої заступниці голови правління ПАТ “Старокиївський банк” за фактом зловживання службовим становищем, що завдало банківській установі збитків в особливо великих розмірах. Про це в мережі Facebook повідомила прес-служба прокуратури міста Києва, передає УНН.

Так, у рамках досудового розслідування встановлено, що упродовж 2007-2013 років екс-заступниця голови правління банку видавала кредити підставним та підконтрольним особам. Такі зловживання службовця завдали банківській установі майже 82 млн гривень збитків.

На сьогодні досудове розслідування завершено та обвинувальний акт за ч. 2 ст. 364¹ КК України скеровано до Голосіївського райсуду столиці для розгляду по суті. Санкція статті передбачає максимальне покарання до шести років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, прокуратура міста Києва у суді вимагає повернути у державну власність готельно-ресторанний комплекс “Феофанія”.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП