tramp-meni-ne-podobayetsya-scho-vidbuvayetsya-v-krimu

Трамп: мені не подобається, що відбувається в Криму

 • 10619 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що не знає, що станеться з Кримом, але йому не подобається те, що там відбувається. Про це він сьогодні сказав під час саміту НАТО у Брюсселі, передає УНН.

“Це цікаве питання. Бо задовго до того, як я потрапив на посаду, президент Обама допустив це (анексію Криму - ред.). Це було під час його посади. По факту вони (Росія - ред.) відкрили великий міст, вони розбудували порт для підводних човнів. Це було під час правління Обами. Я б не дозволив це, якби був на посаді, але він дозволив. Що станеться з Кримом від нинішньої точки, я не знаю. Я не задоволений тим, що там відбувається. Але це відповідальність Обами”, — сказав він, відповідаючи на запитання, чи визнає США анексію Криму.

Нагадаємо, інформаційний портал BuzzFeed з посиланням на анонімні джерела в дипломатичному середовищі повідомив, що президент США Дональд Трамп заявив іншим лідерам “Великої сімки”, що Крим є російським, оскільки його жителі говорять російською мовою.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, коментуючи таку інформацію, заявив, що вважає, що Трамп не говорив про “російський Крим”.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Трамп: мені не подобається, що відбувається в Криму

     • 10619 переглядiв

    ЄС розробляє вакцину проти АЧС

     • 10532 переглядiв

    В аеропорту "Львів" затримується рейс до Єгипту

     • 15009 переглядiв

    Забудовник показав, як зводиться ЖК Mirax

     • 54651 переглядiв

    У НАБУ не розуміють причин закриття "справи рюкзаків"

     • 9718 переглядiв

    У БПП пояснили, як "відкличуть" свою кандидатуру до ЦВК

     • 7274 переглядiв