svidok-pislya-vidyizdu-yanukovicha-z-mezhigirya-aktivisti-maydanu-vivozili-mayno

Свідок: після від'їзду Януковича з Межигір'я активісти Майдану вивозили майно

 • 13649 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. Після втечі екс-президента Віктора Януковича з резиденції Межигір'я активістами Майдану вивозилося майно. Про це сьогодні на допиті в якості свідка в Обоолонском районному суді Києва в справі про державну зраду Януковича заявив колишній начальник охорони резиденції Анатолій Кобилинський, передає кореспондент УНН.

"Протягом 4 днів (після проникнення активістів на територію резиденції-ред.) з території виїжджали колони автомобілів Volkswagen Transporter з озброєними людьми. Що вони звідти вивозили - мені не відомо", - сказав Кобилинський.

Також він повідомив, що першою людиною з Майдану, яка проникла в головну будівлю резиденції - в так звану "Хонку", стала нині народний депутат Тетяна Чорновіл.

"Коли я 23 числа (лютого-ред.) вранці прийшов на об'єкт, мені на блокпосту розповіли, що вночі було проникнення на цей об'єкт. Мені сказали, що це була тепер уже народний депутат ... Тетяна Чорновіл. На питання:"Як проникли представники самооборони?" сказали, що вона зайшла з групою озброєних людей і ми нічого не могли їм протиставити, і пішла звідси з рюкзаком", - зазначив свідок.

Як повідомляв УНН, Оболонський районний суд вирішив продовжити допит свідків з боку сторони захисту у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП