sud-dozvoliv-direktoru-taboru-viktoriya-viyti-zi-sklyanogo-boksu

Суд дозволив директору табору "Вікторія" вийти зі скляного боксу

 • 8175 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Під час засідання 4 травня Київський райсуд Одеси задовольнив клопотання сторони захисту і дозволив підозрюваному директору табору "Вікторія" Петросу Саркісяну перебувати поруч зі своїми адвокатами під час судових засідань. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Київського райсуду Одеси.

Зазначено, що минулого разу сторона захисту заявила клопотання про усунення порушень прав людини.

"Суд, врахувавши норми міжнародного права, практику ЄСПЛ, а також той факт, що обвинувачений жодного разу не порушував поведінку в залі суду, прийшов до висновку, що клопотання підлягає задоволенню. Таким чином, обвинувачений має право під час судових засідань перебувати поруч зі своїми захисниками (тобто поза межами скляної кабіни)", – йдеться в повідомленні.

Крім того, під час судового засідання представник потерпілих заявив відвід судді.

"У зв’язку з тим, що заяву про відвід розглядає інший суддя, розгляд справи відкладено на 8 травня на 12:00. Заяву про відвід розглядатиме суддя Войтов Г.В", – зазначили в суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа в таборі "Вікторія": суд залишив інспектора ДСНС під домашнім арештом 

Нагадаємо, було заплановано, що 4 травня суд розгляне клопотання сторони захисту про перебування підозрюваного директора табору "Вікторія" Петроса Саркісяна поряд із захисниками під час засідань.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Філіппінах стався потужний землетрус

     • 13642 переглядiв