sud-areshtuvav-organizatoriv-chernigivskogo-tsentru-reabilitatsiyi

Суд арештував організаторів чернігівського "центру реабілітації"

 • 11842 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Приморський районний суд Одеси обрав усім затриманим організаторам "центру реабілітації наркозалежних" на Чернігівщині запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави, передає УНН з посиланням на прес-службу Національної поліції України.

Затриманим зловмисникам повідомлено про підозру за ч.3 ст.146 ("незаконне позбавлення волі або викрадення людини") Кримінального кодексу України.

Розслідування у цьому кримінальному провадженні здійснює поліція Автономної Республіки Крим і м.Севастополя.

Нагадаємо, раніше правоохоронці викрили злочинну діяльність "центру реабілітації наркозалежних". Заклад функціонував на Чернігівщині. У ньому на момент прибуття працівників правоохоронних органів перебували близько 200 людей.

За словами Генерального прокурора України Юрія Луценка, цей заклад був зареєстрований у Чернігівській районній державній адміністрації, але не перебував на обліку як медзаклад чи профілактичний заклад. Його засновниками є жителі Києва. Зловмисники примусово вивозили постраждалих до закладу, де їх утримували силоміць і примушували працювати.

Як повідомляв УНН, 31 березня Генеральний прокурор України Ю.Луценко розповів подробиці справи про викрадення людей "центром реабілітації".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП