sud-areshtuvav-inozemtsya-pidozryuvanogo-u-smertelniy-dtp-na-zakarpatti

Суд арештував іноземця, підозрюваного у смертельній ДТП на Закарпатті

 • 8326 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Суд взяв під варту 22-річного іноземця, підозрюваного у скоєнні ДТП у селі Нижнє Солотвино, внаслідок якої загинула 15-річна дівчинка. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Закарпатської області, передає УНН.

Судове засідання, на якому розглядалося питання про обрання міри запобіжного заходу для водія автомобіля Volkswagen відбулося вчора, 19 вересня, в Ужгородському міськрайонному суді.

"Суд обрав запобіжний захід для 22-річного іноземця. Чоловіка помістили під варту без можливості внесення застави. Термін утримання в ізоляторі тимчасового тримання – 2 місяці. За цей час слідчі повинні встановити усі обставини трагічного випадку. Після цього суд ознайомиться з доказовою базою та визначиться з мірою покарання для фігуранта", – зазначили в поліції.

Нагадаємо, у селі Нижнє Солотвино Закарпатської області автомобіль на іноземних номерах збив 15-річну дівчинку. Внаслідок ДТП школярка загинула. Водій авто після скоєння злочину намагався покинути межі України. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Набув чинності закон про дерегуляцію ринку цукру в Україні

     • 14591 переглядiв

    Порошенко підписав закон про розширення складу ЦВК

     • 9116 переглядiв

    "Манчестер Сіті" без Зінченка поступився "Ліону"

     • 9129 переглядiв

    Трамп відреагував на визнання Манафортом себе винним

     • 10631 переглядiв