stribunki-u-visotu-levchenko-i-tabashnik-zdobuli-nagorodi-na-turniri-v-nimechchini

Стрибунки у висоту Левченко і Табашник здобули нагороди на турнірі в Німеччині

 • 10180 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Найпрестижніша серія комерційних легкоатлетичних турнірів у приміщенні "IAAF World Indoor Tour 2018" почалася зі змагань у Карлсруе в рамках якого спортсмени виступали в 11 дисциплінах, інформує УНН з посиланням на ФЛАУ.

У секторі для стрибків у висоту виступали відразу дві українки – Юлія Левченко і Катерина Табашник. Спортсменки всі змагання пройшли рівно і завершили їх на другому місці з результатом 1,92 м. Для Табашник це стало повторенням її особистого рекорду у приміщенні. Вище стрибнула лише болгарка Мірела Демірева (1,95 м).

Минулого року Анастасія Бризгіна у віці юніорки встигла стати і призером дорослого чемпіонату Європи у приміщенні, і виступити на чемпіонаті світу. Цьогоріч у зимовому сезоні вона вже стала учасницею IAAF World Indoor Tour.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Левченко з рекордом перемогла на легкоатлетичному турнірі в Німеччині

Відзначимо, результат Анастасії Бризгіної, яка минулого року встигла стати і призером дорослого чемпіонату Європи у приміщенні, і виступити на чемпіонаті світу. У Карлсруе українка встановила особистий рекорд у приміщенні з бігу на 400 метрів, подолавши дистанцію за 53,42 с. Вона була третьою у своєму забігу і сьомою за підсумками двох. Перемогла швейцарка Леа Шпрунгер (52,03 с).

Довідка УНН: IAAF World Indoor Tour складається з шести зустрічей у приміщенні, де спортсмени конкурують за балами в окремих дисциплінах туру. Цьогоріч (у третьому сезоні) тур триватиме 22 дні, а наступними місцями-проведення стануть Дюссельдорф, Мадрид, Бостон та Торунь, а завершиться він у Глазго 25 лютого, за чотири дні до чемпіонату світу в Бірмінгемі. Наприкінці серії переможець загального заліку кожної дисципліни отримає 20 000 доларів США та "вайлд кард" на чемпіонат світу.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Випуск новин станом на 15 годину 4 лютого

     • 5877 переглядiв

    Випуск новин станом на 14 годину 4 лютого

     • 6133 переглядiв