strategiyu-rozvitku-mvs-do-2020-prezentuyut-na-nastupnomu-zasidanni-uryadu

Стратегію розвитку МВС до 2020 року презентують на наступному засіданні уряду

 • 9838 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. У середу на засіданні Кабінету міністрів України буде презентована Стратегія розвитку Міністерства внутрішніх справ України до 2020 року. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає УНН з посиланням на прес-службу МВС.

За словами А.Авакова, стратегія складається з великих блоків, робота над якими тривала близько шести місяців з активним залученням громадськості та іноземних партнерів.

Міністр зауважив, що нерідко реформа МВС сприймається як впровадження патрульної поліції, тоді як створення цього підрозділу є лише частиною змін.

"Реформа поліції ще не завершилася, вона триває. Я вважаю, що ми пройшли шлях реформування поліції на 25-30%. Патрульна поліція – це лише частина необхідних змін. Є кримінальна поліція, поліція громадської безпеки, серйозний розвиток повинна отримати кіберполіція та інші підрозділи НПУ. Це окремий блок. Крім нього є цивільна безпека – Служба надзвичайних ситуацій та інші", – зауважив А.Аваков, додавши, що система пожежної безпеки в Україні вкрай потребує оновлення.

Окремо глава МВС наголосив, що процес реформування вимагає багато зусиль і часу. Він також відзначив, що українське суспільство почало з розумінням ставитися до реформи МВС, що й підтверджує високий рівень довіри до органів внутрішніх справ, зафіксований останніми соціологічними дослідженнями.

Як повідомляв УНН, уряд схвалив посилення відповідальності за окремі порушення ПДД.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Марш незалежності розпочався у Варшаві

     • 10241 переглядiв

    Випуск новин станом на 18 годину 11 листопада

     • 5022 переглядiв