sogodni-zbirna-ukrayini-v-gostyakh-zustrinetsya-z-finlyandiyeyu

Сьогодні збірна України в гостях зустрінеться з Фінляндією

 • 9320 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. У відбірковому матчі ЧС-2018 на полі збірної Фінляндії в Тампере команда Андрія Шевченка поведе боротьбу за чергові очки в рамках шостого туру відбору до кваліфікації ЧС-2018, інформує УНН.

Восени "синьо-жовті" з мінімальним результатом (1:0) обіграли фінів в Одесі, де все вирішив розкішний результативний пас Євгена Коноплянки на Артема Кравця. Однак сьогодні після повернення з "Гранади" в київське "Динамо" центрфорвард не допоможе збірній через травму. Залишитися на лавці запасних ризикує і півзахисник "Шальке" Є.Коноплянка, який не так часто грав у Бундеслізі.

Сам тренер недавно визнав відсутність належної конкуренції на позиції лівого вінгера. Юний "динамівець" Віктор Циганков в останні місяці випав зі стартової обойми киян. Зовсім недоречно отримав травму і його одноклубник Денис Гармаш, чиї справи пішли на лад. Крім того, головний тренер не зможе розраховувати на ще одного гравця центру поля – Івана Петряка.
Варто зазначити, що з вісьмома очками збірна України ділить з Туреччиною третє місце в групі I. Попереду Хорватія (13) і Ісландія (10). Лідери в сьогодні зіграють очний поєдинок в Рейк'явіку.

Зауважимо, що зустріч стартуватиме о 19:00 на якій головним рефері працюватиме ізраїльтянин Алон Єфета. 

Нагадаємо, А.Шевченко наголошував, що у фінів не буде додаткового тиску у грі через становище у турнірній таблиці, а також про те, що на "жовто-блакитних" очікує важка гра.

До вашої уваги також розклад інших баталій ігрового дня:

Косово – Туреччина;

Ірландія – Австрія;

Молдова – Грузія;

Ізраїль – Албанія;

Італія – Ліхтенштейн;

Македонія – Іспанія;

Сербія – Уельс.

 

Українські Національні Новини

Спорт