sogodni-viznachitsya-peremozhets-pari-1-16-finalu-ligi-yevropi-shakhtar-selta

Сьогодні визначиться переможець пари 1/16 фіналу Ліги Європи "Шахтар" – "Сельта"

 • 10024 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. У другій зустрічі 1/16 фіналу Ліги Європи донецький "Шахтар" в Харкові прийматиме іспанську "Сельту", інформує УНН з посиланням на сайт "гірників".

Минулого четверга підопічні Паулу Фонсеки оформили мінімальну виїзну перемогу над "Сельтою" завдяки голу новачка колективу Бланко-Лещука (1:0). Тепер у грі в відповідь "помаранчево-чорних" задовольнить навіть нічия з будь-яким рахунком.

У поточному євросезоні "Шахтар" здобув перемоги у дев’яти зустрічах Ліги Європи поспіль і має шанс продовжити успішну серію.
Щодо іспанського супротивника, то за три дні після гри із "Шахтарем" галісійці провели зустріч чергового туру Ла Ліги. Команда Едуардо Беріццо в рідних стінах із великим рахунком обіграла "Осасуну" – 3:0. У середині першого тайму ефектну комбінацію "Сельти" завершив Сісто, а незадовго до фінального свистка відзначились Хосабед та Аспас, які вийшли на заміну.

Зауважимо також, що безпрограшна серія "Шахтаря" в усіх турнірах при керівництві команди Паулу Фонсеки триває 26 матчів – 61 забитий гол і 16 пропущених.

Варто відзначити, що "гірники" проведуть свій перший єврокубковий матч у Харкові. Раніше в міжнародних турнірах команда приймала суперників у Донецьку на "Донбас Арені" та у Львові на "Арені Львів".

Нагадаємо, що протистояння стартуватиме о 22:05 за київським часом.

Як повідомляв УНН, П.Фонсека очікує боротьби від футболістів "Сельти" за переможний результат до самісінького фінального свистка.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Суд продовжить розгляд справи екс-беркутівців 28 лютого

     • 8152 переглядiв

    Суд не долучив нове відео до справи екс-беркутівців

     • 7467 переглядiв

    Завтра в Україні очікується до 16 градусів тепла

     • 9391 переглядiв