sogodni-viznachatsya-pershi-dva-chvertfinalisti-ligi-chempioniv

Сьогодні визначаться перші два чвертьфіналісти Ліги чемпіонів

 • 21010 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Двома протистояннями стартуватиме серія матчів у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Арсенал" – "Баварія". "Канонірам" потрібно відіграватися після поразки з рахунком 1:5, щоб вперше з сезону 2009/10 пробитися в 1/4 фіналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЄФА вдруге проінспектувала НСК "Олімпійський" перед фіналом Ліги чемпіонів

В історії єврокубків був всього один випадок з 80, коли команда відігравалася після гостьової поразки з результатом 1:5.
Таким чином "Арсенал" ризикує вилетіти в 1/8 фіналу у сьомий раз поспіль.

Крім того, лондонцям не допоможе Месут Езіл, який пропустить зустріч через недостатню фізичну готовність, а також через травми - Касорла, Мертесакер і Ельнені.

Втрати чемпіона Німеччини наступні: Лам дискваліфікований, Боатенг залишився в Мюнхені.

"Наполі" – "Реал". Чинний володар трофею мадридський "Реал" виграв у першому матчі з рахунком 3:1 і матиме комфортну перевагу перед грою в гостях.

На "Сантьяго Бернабеу" Лоренцо Інсіньє відкрив рахунок, але потім забивали тільки господарі - Бензема, Кроос і Каземіро.

"Наполі" постарається пробитися в чвертьфінал вперше в історії, натомість "галактікос" виграли шість попередніх протистоянь 1/8 фіналу.

Зауважимо, що вихід на поле гравців "Наполі" Мертенса (литковий м'яз) і Аллана (стегно) під питанням. У "королівського клубу" пропустить баталію Варан (стегно).

Додамо також, обидва поєдинки розпочнуться о 21:45 за київським часом.

Українські Національні Новини

Спорт