sogodni-v-lisaboni-startuye-yevrobachennya-2018

Сьогодні в Лісабоні стартує Євробачення-2018

 • 32106 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Сьогодні в Лісабоні відбудеться перший півфінал пісенного конкурсу “Євробачення-2018”, передає УНН.

У вівторок 8 травня в першому півфіналі 63-го пісенного конкурсу "Євробачення" виступатимуть 19 країн: Азербайджан, Ісландія, Албанія, Бельгія, Чехія, Литва, Ізраїль, Білорусь, Естонія, Болгарія,. Македонія, Хорватія, Австрія, Греція, Фінляндія, Вірменія, Швейцарія, Ірландія та Кіпр. Лише 10 з них зможуть претендувати на вихід у фінал.

Півфінал розпочнеться о 22:00 за київським часом. Конкурс транслюватиме UA:Перший. Коментуватимуть подію ведучий Євробачення-2017 Тімур Мірошниченко та представниця України на конкурсі в 2014 році в Копенгагені, співачка Марія Яремчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Melovin з'явився на блакитній доріжці "Євробачення-2018"

За прогнозами букмекерів, як зазначається на сайті Eurovision World, до фіналу вийдуть представники таких країн: Ізраїль, Кіпр, Естонія, Чехія, Болгарія, Греція, Австрія, Литва, Вірменія, Бельгія.

Зазначимо, букмекери не прогнозують виходу у фінал українцю Alekseev, який представлятиме Білорусь. Він лише на 14-му місці.

Представник України Melovin виступатиме у другому півфіналі, який відбудеться 10 травня. За нинішніми прогнозами букмекерів, українець вийде у фінал – він наразі на 4-му місці у своєму півфіналі. При цьому представниця Росії Юлія Самойлова у рейтингу букмекерів на 11-му "непрохідному" місці.

Нагадаємо, фінал конкурсу відбудеться 12 травня. 

Як повідомляв УНН, після восьми днів репетицій учасників пісенного конкурсу "Євробачення" букмекери змінили свій прогноз на першу трійку.

Українські Національні Новини

Культура

    Популярні

    Новини по темі

    Сьогодні в Лісабоні стартує Євробачення-2018

     • 32106 переглядiв

    В центрі Києва обвалилась частина балкону

     • 14078 переглядiв

    У центрі британського Оксфорда сталася перестрілка

     • 11525 переглядiв

    Наслідки НС на арсеналі в Балаклії ще не ліквідували

     • 8841 переглядiв