shakhta-stepova-pislya-vibukhu-fotoreportazh

Шахта "Степова" після вибуху - фоторепортаж

 • 49862 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 3 березня. УНН. Напередодні у селі Глухів Сокальського району Львівської області на шахті №10 "Степова" сталася трагедія, яка забрала життя восьми гірників. Кореспондент УНН побував на копальні після вибуху.

Зазначимо, наразі у шахті працюють рятувальники, які викачують метан. Як довго триватимуть ці роботи - поки невідомо.

Також додамо, що працівники шахти сьогодні зранку, 3 березня, приїхали на копальню, однак до зміни не приступили через рятувальні роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Постраждалий гірник про трагедію на шахті "Степова": пам’ятаю вибух, а потім дим

За даними ДСНС, 2 березня о 12:46 у селі Глухів Сокальського району Львівської області на шахті №10 "Степова" ВАТ "Львіввугілля" на горизонті 550 м, в 119-у конвеєрі внаслідок вибуху сталося обрушення гірської породи.

На шахті працювало 172 гірника, на аварійній ділянці 34 гірника, з яких 8 загинуло та 6 травмовано, усіх піднято на поверхню.

Прем'єр В.Гройсман скасував усі заходи і вилетів на Львівщину через вибух на шахті, де відвідав постраждалих на шахті "Степова" у лікарні Червонограда.

Також додамо, сьогодні, 3 березня, оголошено днем жалоби за загиблими гірниками внаслідок обвалу на шахті "Степова". О 12:00 Україна хвилиною мовчання вшанувала пам'ять загиблих шахтарів.

Українські Національні Новини

Мультимедіа