savchenko-v-sudi-vidmovilasya-vid-usikh-svoyikh-advokativ-1

Савченко в суді відмовилася від усіх своїх адвокатів

 • 15213 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Народний депутат України Надія Савченко відмовилася від усіх своїх адвокатів у зв’язку з тим, що вона не може собі дозволити їх оплачувати, і попросила надати їй безплатного захисника. Про це вона заявила під час судового засідання у Шевченківському районному суді Києва з обрання їй запобіжного заходу, передає кореспондент УНН.

"Я не є олігархом і за часи депутатства ним не стала. Я не є з багатої родини. Я не можу дозволити собі платних адвокатів, оскільки не хочу свою родину вганяти в борги… Я розриваю зараз співпрацю зі своїми адвокатами і прошу надати мені… безкоштовного адвоката", - наголосила вона.

У свою чергу прокурор повідомив, що вже направлена до центру з надання безкоштовної правової допомоги постанова про надання Савченко державного адвоката. Наразі суд оголосив технічну перерву у засіданні.

Нагадаємо, 23 березня Шевченківський районний суд Києва обрав народному депутату Надії Савченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 травня

Верховна Рада позбавила Савченко депутатської недоторканності та надала дозвіл на її затримання й арешт

У ВР Савченко затримали, зачитавши їй повідомлення, у чому її підозрюють: злочини, передбачені ч.1 ст.109, ч.1 ст.14 ч.2 ст.28 ч.1 ст.109, ч.1 ст.14 ч.2 ст.28 ст.112, ч.1 ст.14 ч.3 ст.258, а також ч.1 ст.258-3 ККУ. 

Генпрокурор Луценко раніше заявив, що є незаперечні докази того, що Савченко особисто планувала провести теракт в парламенті. 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Савченко в суді відмовилася від усіх своїх адвокатів

     • 15213 переглядiв

    Суд розпочав обирати запобіжний захід Савченко

     • 7874 переглядiв

    Савченко в суді відмовилася від усіх своїх адвокатів

     • 11186 переглядiв

    Суд заборонив Рибалці продавати права на ТМ "Semki"

     • 12056 переглядiв

    На Дніпропетровщині на хабарі затримали заступника мера

     • 11496 переглядiв

    Раді запропонували цього тижня врегулювати питання поховань

     • 3461 переглядiв