rozvidka-boyovikam-z-rf-dostavili-kerovani-snaryadi-kalibru-152-mm

Розвідка: бойовикам з РФ доставили керовані снаряди калібру 152 мм

 • 12526 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Командування ЗС РФ продовжує використання ОРДЛО як полігону для нового озброєння. Бойовикам з РФ доставили керовані снаряди "Краснополь" калібру 152 мм та лазерні цілевказівники-далекоміри. Про це з посиланням на дані військової розвідки повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк під час брифінгу, передає УНН.

"Командування ЗС РФ продовжує використовувати тимчасово окуповані території Донецької і Луганської областей як полігон для випробування нових і модернізованих зразків озброєння та військової техніки. При цьому, командування окупаційних військ організовує їх застосування у бойових умовах із залученням представників російських підприємств-розробників зброї", - зазначив Гуцуляк.

З його слів, у результаті, в інтересах ЗС РФ напрацьовується досвід для подальшого удосконалення як нових зразків озброєння, так і тактики їх застосування.

"На озброєння окремої артилерійської бригади, дислокованої на тимчасово окупованій території у Донецькій області, з території Росії доставлено партію 152-міліметрових керованих снарядів "Краснополь" та лазерні цілевказівники-далекоміри. У зв’язку з цим, з особовим складом артилерійських підрозділів з’єднання російсько-окупаційних військ проводяться додаткові заняття щодо підготовки до застосування нового озброєння у бойових умовах", - зазначив речник МОУ.

Також він нагадав, що за даними розвідки, у російсько-окупаційних військах двоє вбитих та троє поранених.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП