ribalka-drugiy-rik-pospil-pershiy-populist-finansovogo-komitetu-vr-zmi

Рибалка другий рік поспіль "перший" популіст фінансового комітету ВР - ЗМІ

 • 11654 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Народний депутат від РПЛ Сергій Рибалка знову опинився в лідерах рейтингу популістів серед членів комітету ВР з питань фінполітики і банківської діяльності. Про це повідомляє "Перший діловий", передає УНН.

Відповідно до опублікованого рейтингу, Рибалка гірше всіх інших представників комітету виконує дані обіцянки.

"Так, з 37 обіцянок він провалив 14, виконавши при цьому всього 9. Ще 14 обіцянок Рибалки перебувають у процесі виконання", - зазначає видання з посиланням на дані порталу "Слово і діло".

Також в першу трійку "популістів" фінкомітету ВРУ, які не виконують своїх обіцянок, потрапили такі нардепи, як Максим Поляков та Віктор Романюк.

"При цьому найвідповідальнішим представником фінкомітету ВРУ є Руслан Демчак. З 12 обіцянок нардеп виконав 9, не проваливши при цьому жодного. Ще 3 обіцянки Демчака знаходяться в процесі виконання", - уточнило видання.

Як повідомляв УНН, нардеп Сергій Рибалка увійшов в десятку найбільш безвідповідальних політиків Радикальної партії Олега Ляшка.

Нагадаємо, в минулому році ЗМІ вже називали Рибалку найголовнішим популістом фінансового Комітету ВР.

Також відзначимо, що Рибалка частіше за інших політиків є автором провальних законодавчих ініціатив.

Наприклад, його законопроект про об'єднання державних банків (№8331-1) отримав вкрай негативну характеристику від економістів.

"З точки зору логіки - це абсурд", - заявив експерт Віктор Борщевський.

Крім того, нещодавно законодавці відмовилися підтримати законопроект Рибалки про кредитні спілки. Тоді фахівці відзначили, що пропозиції політика (в разі прийняття) можуть спровокувати масові банкрутства та знищення близько 200 кредитних спілок.

Беззмістовною експерти вважають і законодавчу ініціативу Рибалки про криптовалюти.

Аналогічно марним і корупційним експерти свого часу охрестили законопроект радикала про ломбарди.

Українські Національні Новини

Політика