prokuratura-aresht-eks-politseyskogo-d-lyakhvatskogo-z-krivogo-ozera-prodovzhili-do-12-lyutogo

Прокуратура: арешт екс-поліцейського Д.Ляхвацького з Кривого Озера продовжили до 12 лютого

 • 6955 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому поліцейському з Кривого Озера Д.Ляхвацькому, підозрюваному у вбивстві місцевого жителя, продовжили до 12 лютого 2017 року. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

"До 12 лютого Ляхвацькому продовжили (запобіжний захід – ред.)", – уточнили у прес-службі прокуратури.

При цьому, за інформацією прес-служби Центрального районного суду Миколаєва, який продовжив арешт екс-поліцейському, "з огляду на існуючи ризики та обставини справи підозрюваному продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 12 лютого 2017 року без права внесення застави".

Раніше у прокуратурі Миколаїівщини повідомили, що арешт екс-поліцейського з Кривого Озера продовжили до 18 січня 2017 року.

Нагадаємо, 24 серпня 2016 року близько 3:30 працівники Кривоозерського ВП Врадіївського ВП ГУ НП України в Миколаївської області на вул. Некрасова у смт. Криве Озеро перевищили службові повноваження і завдали громадянинові Цукерману О.Б. тілесні ушкодження, від яких останній загинув.

15 листопада 2016 року четвертому підозрюваному Р.Богачу повідомлено про підозру в вчиненні вказаного злочину.

Ухвалою слідчого судді Центрального районного суду м.Миколаєва від 16 листопада 2016 року відмовлено в клопотанні слідчому прокуратури Миколаївської області про тримання під вартою Р.Богача і застосовано щодо нього цілодобовий домашньій арешт.

Однак апеляційний суд пом’якшив домашній арешт для Р.Богача, і він поивнен не покидати своє помешкання з 22:00 до 07:00 години наступного дня до 25.12.2016 року, поклавши на нього обов’язки прибувати за кожною вимогою слідчого, прокурора та суду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Чоловік вбив літню жінку у Львові

     • 7834 переглядiв

    Світові ціни на золото зросли

     • 6916 переглядiв

    МВС запровадить нові методи протидії торгівлі людьми

     • 6031 переглядiв

    Медичний конвой обстріляли в Алеппо, є поранені

     • 6465 переглядiв

    Суд у Москві відхилив скаргу на арешт Р.Сущенка

     • 10442 переглядiв