predstavniki-ugrupovannya-dnr-zayavili-pro-gotovnist-do-obminu-polonenimi

Представники угруповання "ДНР" заявили про готовність до обміну полоненими

 • 10684 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. "Уповноважений з прав людини "ДНР" Дар’я Морозова заявила, що вони готові до обміну полоненими з Україною до новорічних свят, передає УНН з посиланням на РІА "Новости".

"Ми вимагаємо провести обмін до Нового року. Сподіваюся на політичне рішення П.Порошенка в цьому питанні. На даний момент підтверджено близько 500 осіб, по кожному з них є підтвердження. Ми ж готові передати 42 людини. 235 осіб готовий забрати Луганськ ", - сказала "омбудсмен".

"Ми готові забрати цих людей. Це ті люди, які процесуально очищені... Ми погодилися, але тільки" 228 на 8 ", тому що у нас процесуально очищені вісім чоловік", - додала вона.

Як повідомляв УНН, 15 грудня представник України в Тристоронній контактній групі Ірина Геращенко заявила, що Україна у рамках процесу звільнення заручників передасть ОРДЛО зі списку в 228 людей 15 осіб, серед яких ті, що здійснили злочини, важкохворі люди, також 6 жінок, у знак доброї волі. Ці люди будуть вдома протягом кількох днів, до наступного засідання мінської групи 21 грудня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Серійних крадіїв храмів піймали на Рівненщині

     • 7754 переглядiв

    СБУ виявила схованку з бойовими гранатами на Сумщині

     • 6768 переглядiв

    Чоловік загинув внаслідок падіння з паркану у Києві

     • 9170 переглядiв