ponad-30-lyudey-zaginuli-i-postrazhdali-pid-chas-napadu-na-gotel-v-kabuli

Понад 30 людей загинули і постраждали під час нападу на готель в Кабулі

 • 11822 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. У столиці Афганістану через напад бойовиків на готель Intercontinental загинули і постраждали 35 людей, повідомляє місцевий телеканал 1TV з посиланням на джерело в силах безпеки, передає УНН.

Точна кількість жертв і поранених поки не відомо. Повідомляється, що один з нападників був ліквідований. Другий поверх готелю охоплений полум'ям.

Прес-секретар МВС Афганістану Наджиб Даніш, якого цитує агентство Reuters, заявив, що серед нападників можуть бути шахіди з вибухівкою, але це твердження неможливо негайно перевірити. Наразі відомо, що терористи взяли кількох людей у заручники. Неназваний представник афганської розвідки, якого цитує агентство AFP, заявив, що в будівлі готелю були чотири нападники, які "стріляли у гостей". МВС країни підтвердило факт нападу. Поліція оточила територію навколо будівлі, співробітники органів безпеки вступили у перестрілку з бойовиками

Як повідомив телеканалу Tolo представник афганського МВС, як мінімум ще троє бойовиків залишаються в будівлі готелю. Службам безпеки вдалося вивести звідти кількох гостей і співробітників готелю, зараз вони знаходяться в безпечному місці. Місцеві жителі повідомили, що чули кілька вибухів.

Нагадаємо, президент Афганістану Ашраф Гані заявив, що на території його країни орудує 21 міжнародне терористичне угрупування.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    МХК "Динамо" в результативній грі УХЛ обіграв ХК "Вовки"

     • 9892 переглядiв